bruiloften

Joris & Ineke

Paviljoen Puur... een prachtige trouwlocatie waar Joris & Ineke trouwden. Het is ook een prachtige locatie voor je trouwfoto's. Het was een waanzinnig mooie dag in mei met een prachtig moment tijdens het gouden uurtje.

Wat een feestelijke opkomst
Joris & Ineke kwamen samen swingend op. Voorafgaande werden de gasten verrast en opgewarmd door zes bruidsmeiden die al dansend opkwamen tijdens een feestelijk nummer. De gasten gingen uit hun dak, een perfect moment voor het bruidspaar om erachter aan te sluiten. Ze werden juichend ontvangen. Wat een fantastische opkomst! 

De locatie leent zich perfect met verschillende settings voor de ceremonie, diner en de cocktailparty zoals Joris & Ineke voor ogen hadden. De gasten genoten van goed eten, fantastische taarten en heerlijke cocktails in een perfecte setting. Het zonnetje scheen, wat wil je nog meer!

De gouden zon konden we niet laten schieten 
En uiteraard sniekte we tijdens het gouden uurtje er even tussenuit voor een paar waanzinnige foto’s. Het was ook echt even een momentje tussen Joris & Ineke, “wat is dit fijn even zo samen in alle rust”. Er was niet veel voor nodig om prachtige foto’s te maken. Zie hieronder het resultaat. Dit wil je toch! 

RAW_1864

wat een foto's... ik kreeg weer tranen in mijn ogen, zo mooi!