bruiloften

Joris & Ineke @ paviljoen puur

De bruiloft van Joris & Ineke, eentje met een gouden randje! Tussen een regenachtige week, altijd spannend voor bruidsparen, scheen deze dag volop de zon. Bij Paviljoen Puur... een prachtige trouwlocatie voor een fantastisch verzorgde dag en een toplocatie voor je trouwfoto's. Zo ook tijdens het gouden uurtje, zonsondergang op zijn best. Wat een mooie momenten hebben we vastgelegd.

Een feestelijke opkomst
Een feestelijke opkomst voor de ceremonie zette de toon voor de bruiloft.  Joris en Ineke kwamen samen swingend op. Maar vooraf werden de gasten verrast en opgewarmd door zes bruidsmeiden die al dansend opkwamen tijdens een feestelijk nummer. De gasten gingen uit hun dak, een perfect moment voor het bruidspaar om erachter aan te sluiten. Ze werden juichend ontvangen. Wat een feestje! 

Mix & mangle
Er werd even ongemakkelijk en vreemd omgekeken toen iedereen vriendelijk verzocht om van plek te wisselen. Tijdens elke gang van het diner was er een mix & mangle van zitplekken.   Een leuke manier om elkaar een beetje beter te leren kennen en iedereen te spreken. Er was een relaxte sfeer met heerlijk eten, fantastische taarten en heerlijke cocktails in een perfecte setting. Het zonnetje scheen, wat wil je nog meer!

Goud momentje 
En uiteraard sniekte we tijdens het gouden uurtje er even tussenuit voor een paar waanzinnige foto’s. Het was ook echt even een momentje tussen Joris & Ineke, “wat is dit fijn even zo samen in alle rust”. Er was niet veel voor nodig om prachtige foto’s te maken. Zie hieronder het resultaat. Dit wil je toch! 

RAW_1864

Wat een prachtige momenten heb je allemaal gevangen op beeld, zo tof om terug te zien.