bruiloften

Istvan & Criscella

Op het prachtige landgoed van kasteel De Vanenburg in Putten trouwenden Istvan & Crsicella. Met een touch of Disney was het de hele dag een en al vrolijkheid. Precies hoe zij zijn. Wat een geweldige dag was dit!

Lekker ontspannen
Istvan & Criscella maakten zich beide klaar in het kasteel. Met ieder een eigen ruimte en samen met hulp van vrienden en familie. Heel ontspannen en relaxt. De hele dag zat het vol met kleine details wat de dag een extra bijzonder tintje gaf. Zelfs hun hondje was in kostuum. Hoe leuk!

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en geproost op het bruidspaar. Omdat de hele bruiloft op dezelfde plek is konden we tussendoor prima ertussenuit om wat extra foto’s te maken. Dit is lekker makkelijk en je bent niet veel tijd kwijt. Dit was makkelijk even en Een uiteraard sniekte we tijdens het gouden uurtje er even tussenuit voor een paar waanzinnige foto’s. Het was ook echt even een momentje tussen Joris & Ineke, “wat is dit fijn even zo samen in alle rust”. Er was niet veel voor nodig om prachtige foto’s te maken. Zie hieronder het resultaat. Dit wil je toch! 

DSC_8173

Wat een foto's... ik kreeg weer tranen in mijn ogen, zo mooi! Telkens weer