Info & tarieven

Previous slide
Next slide

Als de taart op is en de kado's zijn uitgepakt, heb je gelukkig de foto's nog!

Het liefst ben ik de hele dag bij jullie om alle momenten, details en emoties vast te leggen. Het gaat natuurlijk om het vastleggen van het echte verhaal, jullie liefdesverhaal met de sfeer van de dag. Van het aankleden, de eerste look, een moment samen tot de ceremonie, de toast, diner en start van het feest. Ik ben dan ook vaak al snel zo’n 10 uur aanwezig op een trouwdag. Toch merk je daar weinig van hoor ik vaak. Ik ga lekker op in de gasten. 

Ik fotografeer bruiloften al vanaf € 1495,- voor 6 uur fotografie. Dit is altijd inclusief:

> 6 uur fotografie op locatie

> persoonlijke kennismaking in Zwaag of online

> binnen een week een leuke preview met de highlights van jullie dag

> professionele nabewerking van alle foto’s voor perfect eindresultaat

> selectie van minimaal 250 kleurrijke beelden van prachtige herinneringen

> usb met alle foto’s in hoge resolutie van jullie trouwreportage 

> online galerij om foto’s te delen met vrienden & familie

Dit is vaak een basis waar we verder gaan kijken wat bij jullie past aan de hand van jullie wensen en plannen. Afhankelijk van jullie programma kijken we samen waar jullie behoefte aan hebben en welke momenten jullie vastgelegd willen hebben. Er zijn veel mogelijkheden zoals extra uren of een upgrade van je pakket, een loveshoot vooraf of een groter formaat van het trouwalbum.

Trouwen in het buitenland?
Voor jullie plannen om in het buitenland te trouwen komen er verschillende factoren bij kijken wat de prijs beïnvloedt. Daarom krijgen jullie een (vrijblijvende) offerte op maat. Wacht ook niet te lang met onze kennismaking, want jullie bruiloft in het buitenland vraagt al snel om meerdere dagen uit mijn agenda.  

Wil je meer informatie of  een vrijblijvende offerte aan de hand van jullie programma? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.

Ja ik wil! (kennismaken)

Leuk om jullie te ontmoeten! Ik kijk uit naar elk stel, elk verhaal en trouwplannen.  Het is fijn als er een klik is en we op ons gemak voelen bij elkaar. Zo kunnen we in de meest ontspannen sfeer en wederzijds vertrouwen opgaan in jullie dag. En dat begint bij een kennismaking 🙂

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden en of jullie datum nog vrij is. Ik ben bereikbaar via 06 52628571 voor een belletje of een appje of vul het contactformulier hiernaast in. 

Reserveer onze trouwdatum

Tosca Foto's