Gezinnen

Momenten uit je leven die er écht toe doen

Previous slide
Next slide

Lifestylefotografie

een mix van portret- en documentaire fotografie

lekker thuis

Voor reportages van je newborn of gezin kom ik graag bij jullie thuis. Een vertrouwde omgeving voor je kinderen waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Zo pak ik de sfeer van jullie thuis, de lol, de chaos en de liefde.

De kleine en normale momenten tot aan de chaos. Het hoort er allemaal bij en dat maakt jullie verhaal uniek en eigen. Ik fotografeer de alledaagse routine en geef kleine tips. Een mooie mix van een lifestyle-reportage.

hoe ouder ze worden...

Je herinnering gaat vaak samen met foto’s. Foto’s van momenten die onwijs snel aan je voorbij gaan. Want kinderen groeien hard en in de waan van de dag zijn ze in ene zelf in staat om naar school te fietsen en vliegen ze langzaamaan uit. 

Foto’s worden in de tijd dierbaarder wanneer je je kinderen ziet opgroeien. Hoe ouder ze worden, hoe dierbaarder de herinnering.

Tijdens de shoot was de sfeer ontspannen en de kinderen voelden zich op hun gemak. Ze heeft echt goed oog voor composities en laat het losjes gebeuren. Wedstrijd paardenbloemen blazen, ze bedenkt het ter plekke. Ze maakt gebruik van de omgeving en maakt hier een verhaal mee. Echt super mooie momenten zijn ' gevangen' en pronken nu aan de muur van oma.
Fabienne
moeder van Jip & Suus
Het is een gezellige boel met drie meisjes in huis. Ieder zo met haar eigen karaktertje. En exact dat sfeertje zien we terug op de foto's. Natascha doet dat op ontspannen en enthousiaste wijze. De meiden groeien snel en telkens als ik terugkijk naar de foto's besef ik hoe waardevol ze zijn naarmate de tijd aan ons voorbij raast. Heel blij mee met deze tastbare herinneringen.
Nienke
moeder van Felien, Amber & Noortje
Ons nieuwe gezinslid hondje Guus op de foto. Wat een goed idee was dat! Inmiddels is ze een stuk groter maar ik ben zo blij om gave foto's te hebben van Guusje als pup en ons samen. Ze lijkt wel een fretje haha. We zijn heel blij met onze reportage.

Petra
moeder van Mees, Pleun & Guusje 🙂

Ik wil dit ook!

Ben je enthousiast geworden en denk je ‘ja dit wil ik ook!’ maar heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over hoelang ik bij jullie thuis zal zijn? 
Of welk moment van de dag het beste is? Voor deze en al je andere vragen kun je een vrijblijvende (online) afspraak maken.