bruiloften

vol warme en echte herinneringen van jullie trouwdag

 

Previous slide
Next slide

A civil wedding is a ceremony presided over by a local civil authority

jullie gaan trouwen!

YEEY! Gefeliciteerd met jullie verloving. Dit wordt een van de mooiste dagen van jullie leven. Samen met jullie familie en vrienden vieren jullie de liefde. Een dag waarop iedereen bij elkaar is en je je mooi voelt, geliefd en blij.Die dag, dat verhaal en alle momenten daarin, leg ik graag voor jullie vast! Ik doe niets liever voor jullie om deze dag te herinneren zoals het was: vol liefde, warmte, emotie, details en heel veel vrolijkheid.

de bruiloft

De dag dat jullie de liefde vieren verdient het om te worden vastgelegd zodat jullie later tastbare herinneringen hebben aan misschien wel de mooiste dag van jullie leven! Ik leg met alle liefde deze momenten voor jullie vast.

Van de spannende ochtend waarin jullie nog speculeren over hoe de ander eruit komt te zien tot de prachtige ceremonie en het heerlijke diner. Maar ook de momenten die jullie misschien niet bewust meemaken, zoals de trotse blikken van jullie ouders of het kleine nichtje dat stiekem van de taart snoept.

klein, groot of in het buitenland

Ik ben dol op kleine, intieme bruiloften. Maar ook bruiloften in het buitenland zijn geweldige dagen waar ik graag bij ben. 
Kleine bruiloften of in het buitenland vragen meer om een offerte op maat. Er spelen andere factoren bij het bepalen van de prijs. Zoals de locatie/land, hoeveel dagen/uren willen jullie laten vastleggen, wat zijn de reis en verblijfmogelijkheden voor het buitenland. 

Roy & Jan
Roy & Jan
Read More
Binnen 10 minuten hadden we niet meer door dat ze er was. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten en herbeleven we onze trouwdag als we naar de foto's kijken. Natas luisterde aandachtig naar onze wensen en wist het in prachtige momenten vast te leggen. Ze laat je vooral jezelf zijn en binnen 10 minuten had je niet meer door dat ze er was en konden wij genieten van onze dag. Wij zeggen: doen!
John & Annemiek
John & Annemiek
Read More
Wij hebben een fantastische dag gehad en hebben een prachtig trouwalbum om op terug te blikken. De fotoshoot was heel fijn en ongedwongen. We wilden vooral niet te geposeerde plaatjes en dat begreep Natascha feilloos. Het resultaat is zo mooi. We zijn ontzettend blij dat we voor haar gekozen hebben en raden Tosca Foto's iedereen aan die een professionele fotograaf zoekt.
Sven & Karen
Sven & Karen
Read More
Zoveel momenten die je vergeten was of niet door had heeft Natascha goed weten te pakken. Ze blend lekker in je gasten. Emoties en vrolijkheid met familie en vrienden zijn prachtig in de foto's terug te zien. Je wilt haar, zowel als persoon als fotografe op je bruiloft erbij. We kijken graag in ons album om weer even terug te gaan naar onze dag.
Previous
Next

werkwijze in het kort

kennismaking

Alles begint bij een goed gesprek met een leuke kennismaking. Dat kan persoonlijk of online als jullie wat verderop wonen. Ik wil alles weten over jullie trouwplannen. Wanneer er een klik en vertrouwen is, stuur ik de offerte naar jullie toe en vraag ik een aanbetaling. Hierna staat jullie datum definitief in mijn agenda!

de grote dag

In de aanloop naar jullie trouwdag toe is er regelmatig contact. Nog eens afspreken om het draaiboek door te nemen? Het kan allemaal. We nemen sowieso een maand voor de bruiloft de dag nog eens helemaal door. Dat kan online of telefonisch. Tijdens de bruiloft leg ik alle momenten van jullie bruiloft vast en gaan we er een fantastische dag van maken. Na afloop ga ik aan de slag met jullie preview.

het resultaat

Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een leuke sneakpreview met de highlights van jullie trouwdag. Ik ga aan de slag met alle foto’s en selecteer ze zorgvuldig, bewerk waar nodig en maak er een mooi verhaal van. De foto’s ontvangen jullie binnen acht weken op een usb in hoge resolutie. Voor een geweldig trouwalbum gaan we na de levering van de foto’s samen aan de slag.

Is jullie datum nog beschikbaar?

De maanden mei t/m september zitten snel vol. Mail of app mij als je wilt weten of jullie datum nog beschikbaar is. Ik ben bereikbaar via 06- 52628571 voor een belletje of een appje. Je kan ook mij ook mailen via het contactformulier. 

Lets meet!

Tosca Foto's