Hi!

Mijn naam is Natascha Grippeling en ben de trouw- en portretfotograaf achter Tosca Foto’s.
Vrienden vinden mij vrolijk, spontaan en een nuchtere Westfries 😉

Mijn moeder noemt mij al jaren Tosca. Mijn eigen voor- en achternaam is een behoorlijke mond vol en vond  Tosca Foto’s wel lekker klinken, vandaar de naam voor mijn bedrijf: Tosca Foto’s. Naast mijn 2 zoontjes Colin en Melle word ik blij van een goede kop cappuccino, beetje sporten, vaak eten & borrelen en leuke reisjes.

Hoe het allemaal begon

Mijn passie voor fotografie is ontstaan na een backpackreis door Australië, Nieuw Zeeland en Thailand. Toen ik thuiskwam ben ik direct gestart met de basisopleiding van de Fotovakschool. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna de vakopleiding van de Fotovakschool heb gedaan. Al snel is de liefde voor portretfotografie ontstaan. Ik vind het ontzettend leuk om in contact te staan met mensen. Iedereen is anders en uniek. Door de lens van mijn camera lijk ik dat nog beter te zien en vind het mooi om dat vast te leggen.

Lekker relaxed

Ik voel me altijd heel relaxed met mijn camera in mijn hand en dat hoop ik over te brengen naar de andere kant van mijn lens. Op bruiloften probeer ik zo min mogelijk op te vallen, maar natuurlijk ben ik daar om de mooiste momenten vast te leggen! Een dag vol liefde, emotie en blijheid hoor je terug te zien in je trouwreportage. Deze momenten probeer ik zoveel mogelijk vast te leggen. Ik fotografeer ook veel kinderen en gezinnen, en een goed portret voor je website komt ook vaak voor. Bij elke situatie staan we even stil wat je wil laten zien en voor wie  de foto’s zijn. Zo bereiken we samen het beste resultaat.